Βιογραφικό

Παναγιώτης Αν. Ρουμπέσης

Ο Παναγιώτης Ρουμπέσης γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, όπου και κατοικεί μόνιμα. Το 1995 αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή “ SAINT PAUL” με βαθμό απολυτηρίου “ Άριστα 18 7/11”. Το 2002 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του αγγλόφωνου τμήματος του πανεπιστημίου “OVIDIUS, CONSTANTA” της Ρουμανίας, με βαθμό πτυχίου “ Άριστα 9,86 “. Μετά την εκπλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου ως αγροτικός ιατρός στο Π.Ι. Λεχαινών του Ν.Ηλείας, ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γ.Ν.Πύργου. Ακολούθως, εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία υπηρετώντας στο Πολεμικό Ναυτικό ως έφεδρος αξιωματικός, αρχικά σε αρματαγωγό πλοίο και στη συνέχεια στην Ουρολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Από το 2009 έως το 2013 ειδικεύθηκε στη Χειρουργική Ουρολογία-Ανδρολογία στο Γ.Ν.Α. “ O ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”. Επίσης, ειδικεύθηκε και στη Γυναικολογική Ουρολογία στο Μαιευτήριο “ Έλενα”.

Mε ιδιαίτερο πεδίο ενδιαφέροντος την Ενδοσκοπική και τη Ρομποτική Ουρολογία, είναι πιστοποιημένος ρομποτικός χειρουργός του συστήματος Da Vinci και έχει λάβει τις ακόλουθες πιστοποιήσεις :

• ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 7th ST PETER’S STATE OF THE ART IN UROLOGY IN LONDON ΤΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ “ ST PETER’S ”, ΛΟΝΔΙΝΟ – Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ (Οκτώβριος 2010).

4th INTERACTIVE SCHOOL OF UROLOGY ( Μάιος 2011).

1ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ – ΕΛΛΑΔΑ (Απρίλιος 2012).

16th INTERNATIONAL WORKSHOP IN ROBOTIC SURGERY FOR SOUTHEASTERN EUROPE, ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ DA VINCI, ΑΘΗΝΑ – ΕΛΛΑΔΑ ( Μάιος 2013).

• ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟ ADVANCED COURSE IN LAPAROSCOPIC AND ROBOTIC TREATMENT OF UROLOGICAL PELVIC CANCERS PROSTATE AND BLADDER IN EUROPEAN INSTITUTE OF TELESURGERY – IRCAD, STRASBOURG – ΓΑΛΛΙΑ ( Δεκέμβριος 2015).

Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.
Επίσης, έχει λάβει μέρος με παρουσίαση επιστημονικών εργασιών, αλλά και ως ομιλητής σε πολυάριθμα συνέδρια εσωτερικού κι εξωτερικού.

Από τον Οκτώβριο του 2013 έως τον Σεπτέμβριο του 2019 εργάστηκε ως Επιμελητής στην Ουρολογική Κλινική της Ευρωκλινικής Αθηνών. Από τον Οκτώβριο του 2019 έως τον Μάρτιο του 2021 ήταν Συνεργάτης της Γενικής- Μαιευτικής Κλινικής Ρέα. Από τον Απρίλιο του 2021 είναι Διευθυντής της Δ' Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μητέρα.

Αντιμετωπίζει όλο το φάσμα των ουρολογικών κι ανδρολογικών παθήσεων με την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών ( Turis προστατεκτομή για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, εύκαμπτη ουρητηροσκόπηση και laser λιθοτριψία για τη λιθίαση του νεφρού και του ουρητήρα, επεμβάσεις με το ρομποτικό χειρουργικό σύστημα Da Vinci, τοποθέτηση ταινιών ακράτειας, τοποθέτηση ενδοπεϊκής πρόθεσης για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, μικροχειρουργική μέθοδος για την αντιμετώπιση της κιρσοκήλης και περιτομή με τη χρήση laser ).

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.), της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (Ε.Ο.Ε.), της Ευρωπαικής Ουρολογικής Εταιρείας (European Urology Association), της Νοτιοανατολικής Ευρωπαικής Ρομποτικής Χειρουργικής Εταιρείας ( South EasternEuropean Robotic Surgery Society).

0
Years in Business
0
Departments
0
Insurance